Siirry sisältöön
Onnellisuuden väreitä™
0,00 €

Kauppias

Humane Living / Peak Living Oy / Good Waves Consulting - Inhimillisyyden kulttuuritarjagw@gmail.com+358400477076Y-tunnus:2810827-5Kauppiaan ehdot

Mitä onnellisuus on? Sinulle? Suomi on valitttu maailman onnellisimmaki maaksi kuudennen kerran. Olemmeko onnellisia? Pitäisikö meidän olla?

Onnellisuuden väreitä palvelut

  • Henkilökohtainen ohjaus onnellisuuden teeman ympärillä. Löydä omat onnellisuuden aiheesi. Yhteistä pohdintaa ja näkökulmien tutkimista. Miksi olisi hyvä olla onnellinen? Miten se vaikuttaa meihin ja terveyteemme.

  • Onnellisuuden väreitä tapahtumat, puoli- ja kokopäivän tai 2 pv tapahtumat.

Ajoittain tarjolla on avoimia tapahtumia tai jos sinulla on asiasta kiinnostunut ryhmä ihmisiä lähelläsi, joille haluaisit järjestää tapahtuman, ole yhteydessä. Voimme suunnitella teille oman ohjelman toiveidenne mukaan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Ohjauksien ja tapahtumien hinta määräytyy tapaamisen pituuden, paikan, ohjelman ja henkilömäärän mukaan.

Alla on esimerkin omaisesti esitelty yhden päivän Onnellisuuden väreitä ohjelma Kuopiossa.

Mitä onnellisuus on sinulle? Eikö elämän kuuluisi olla onnellista? Vai, mitä mieltä sinä olet? Miten voit lisätä onnellisuuttasi?

Suomi - maailman onnellisin maa - olemmeko onnellisia? Pitäisikö meidän olla? Varaa hetki arjestasi ja koe kanssamme Kuopiossa Onnellisuuden väreitä - Hengähdystauko™, joka antaa tilaisuuden pysähtyä rauhassa onnellisuuden äärelle ja mahdollistaa mm. onnellisuuden kokemuksia, ohjatun hyvinvointikävelyn luonnossa, onnellisuustaitojen opiskelua ja pohdintaa onnellisuuden käsitteestä.

Anna elämällesi ja itsellesi hetken Hengähdystauko™ arjesta ja liity mukaan Onnellisuuden väreitä kokemukseen. Kuopiossa pysähdymme onnellisuuden äärelle Kylpylähotelli Rauhalahdessa!

Kokemuksellisen koulutuspäivän hinta Kuopiossa esim. 98€/hlö. Monella alalla koulutuksen voi liittää verotukseen kuluksi.

Ohjelman vetäjänä toimii Tarja Aalto, pitkänlinjan holistisen hyvinvoinnin asiantuntija. Wellness Pro, SKY-kosmetologi, hyvinvointi-, mielen-, onnellisuus- ja inhimillisyystaitojen ja työelämäntaitojen kouluttaja ja valmentaja. Yrityskulttuurin ja palveluiden uudelleen muotoilija.

Rauhalahden Kylpylähotellista saat lisätietoja oheisesta linkista josta voit myös varata tarvittaessa majoituksen, https://www.solariskylpylat.fi/…/kylpylahotelli-rauhalahti

Nykyelämä vaikuttaa olevan todella kiireistä, täynnä informaatiota, useita päivittäisiä valintoja ja haasteita, pieniä tai suuria. Päivät seuraavat toisiaan usein hyvin samanlaisina tai sitten täynnä erilaisia vaatimuksia ja kiirettä.

Stressi, stressin hallinta, unihäiriöt, allergiat, ravinto-ongelmat, ihmisuhde haasteet, ainainen kiire, masentuneisuus, ahdistus, mielen hyvinvoinnin haasteet ovat kaikki sanoja, joita kuulee päivittäin.

Eikö elämän kuuluisi olla onnellista?

Mitä voit odottaa yhden päivän Onnellisuuden väreitä kokemukselta?

Tilaa ja aikaa olla, pysähtyä, hengähtää, hengittää ja kuunnella itseäsi

Onnellisuustaitojen opiskelua ja pohdintaa onnellisuuden käsitteestä

Suomi - Maailman onnellisin maa - mitä on mitattu?

Mahdollisuus onnellisuuden kokemuksiin. Tuntuuko onnellisuus hengityksessä, kehossa, ajatuksissa? Jos niin missä sinulla?

Herkullinen lounas ja iltapäiväkahvit

Rentoutumis- ja mielentilan harjoituksia

Happy with Nature™ - MIeli+Luonto™ ohjattu hyvinvointikävely luonnossa

Miten ja miksi kosketus voi lisätä onnellisuuttamme? Erikoiskosmetologi Eija Huttunen Kuopiosta kertoo kosketuksen hyvää tekevistä vaikutuksista ja asiaan liittyvistä tutkimuksista.

Lisäpalveluna on mahdollista varata aika rentouttavaan ja onnellisuutta lisäävään Touch Mind tai Hand hoitoon. Lue lisää hoidoista, https://www.tuntopub.fi/hoidot. Touch hoitoaika 30 min / 35€. Varaa hoito lähettämällä viesti, tarjagw@gmail.com samalla kuin ilmoittaudut Kuopion tilaisuuteen, rajoitettu mahdollisuus.

Suosittelemme että varaat itsellesi majoituksen hotellista, vaikka asuisit lähelläkin. Hetken Hengähdystauko™ tekee monipuolisesti hyvää.

Kun majoitut niin kylpylä ja saunaosasto ovat käytössäsi ja aamulla herkullinen aamiainen saatavilla

Ole yhteydessä niin mietitään teille sopiva toteutustapa asian tiimoilta.

Räätälöidyt palvelut yrityksille ja organsaiatioille sekä ryhmille, kysy lisää, tarjagw@gmail.com