Siirry sisältöön

Kun puristat ehjää, kokonaista appelsiiniä, niin mitä sieltä tulee ulos? ..............................No, paineen alla se rikkoutuu osittain tai kokonaan ja ulos tulee tietysti vähän tai paljon raikasta, herkullista ja makeaa appelsiinimehua riippuen paineen voimakkuudesta ja kestosta. Hyvänmakuinen appelsiinimehu on appelsiinin luonnollinen ydin ja olomuoto, eikö vain?

Mutta jos olet leikannut appelsiinin palasiksi, syönyt tai kaapinut raikkaan ytimen pois tai laittanut tilalle jotain muuta tai ruiskuttanut kokonaiseen appelsiiniin jotain muuta ainetta kuin appelsiininmehua niin puristettaessa ulos tulee myös jotain muuta, eikö vain?

Johtopäätös - ulos tulee sitä mitä on sisällä!

Miten tämä tarina liittyy inhimillisyyteen, yrityskulttuuriin, arvoihin, stressiin, stressireaktiohin ja kehittymiseen ihmisenä tai organisaationa?

Tarinan jatko-osan kuulet osallistumalla palveluihimme. Kerromme tarinaa eri palveluiden yhteydessä koska se on ollut merkityksellinen ja oivalluttava yrityksen perustajan Tarjan omalla sekä yrityksen kehitysmatkalla.