Siirry sisältöön

Ole yhteydessä jos sinulla, yhdistyksellä tai pienyrityksellä on taloudellisia haasteita ostaa esim. valmennusohjaus, konsultaatio tai Hengähdystauko™ itsellesi tai jollekin toiselle.

Tai kun ryhmänne hyötyisi Lupa olla inhimillinen™ työpäivä tai Mielenterveyden Ensiapu® koulutus tapahtumista, niin ole yhteydessä ja mietitään miten saisimme ne toteutumaan?

Jos sinulla, yrityksellä tai organisaatiolla on sopiva taloudellinen tilanne ja haluatte edistää jonkun toisen henkilökohtaista, yhdistyksen tai pienyrityksen hyvinvointia niin voit ostaa tutulle tai tuntemattomalle palveluita.

Yrityksille tämä on mahdollisuus toteuttaa myös sosiaalista vastuuta konkreettisella ja merkityksellisellä tavalla.

Ostamalla "osta kahvi seinälle" tuotteita mahdollistatte joillekin toisille maksuttomia palveluita. Ostoksien ansiosta pystymme tarjoamaan palveluita eteenpäin veloituksetta. Palvelu vaihtoehdot löytyvät palvelut organisaatioille ja palvelut sinulle välilehdiltä.

Vertaa tätä tapaa joissakin kahviloissa olevaan " osta kahvikuppi ilmoitustaululle" mahdollisuuteen.

Voitte valita ohessa olevista summista ja montako "kahvia" haluatte ostaa. Voitte maksaa ostokset suoraan verkkokaupassa tai ilmoittaa sähköpostilla tarja@gwc.fi haluamasi summan ja lähetämme sinulle/teille laskun.

  • Voitte halutessanne "korvamerkitä" ostokset tietylle henkilölle ja/tai palvelulle tai jättää valinnan avoimeksi.

  • Ole yhteydessä niin kerron lisää, 0400477076, tarja@gwc.fi

    Good Waves Consulting / Tarja Aalto toteuttaa myös muuten veloituksetta Elämäsi Palapeli™ valmennusohjauksia ja yrityskonsultaatioita mahdollisuuksien ja voimavarojen mukaan. Tällä hetkellä tavoitteena on mahdollistaa 4 veloituksetonta valmennusohjausta tai konsultaatiota kuukaudessa. Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset palvelua.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan palveluitamme ja mahdollistamaan ne muille. Kiitos.

Tarja, tarja@gwc.fi